Luxe tuinhuizen: esthetiek ontmoet functionaliteit 

Luxe tuinhuizen: esthetiek ontmoet functionaliteit 

Luxe tuinhuizen zijn niet zomaar de traditionele schuurtjes waarin gereedschap wordt opgeslagen. Tegenwoordig symboliseren ze een fusie van esthetiek en functionaliteit. Ze weerspiegelen de stijl en het karakter van een woning en kunnen functioneren als gastenverblijf, atelier, wellness-ruimte of zelfs als thuiskantoor. Deze tuinhuizen zijn vaak uitgerust met alle moderne gemakken, van verwarming tot geïntegreerde verlichting. 

Lees verder
Een nieuwe tuin laten aanleggen doe je zo

Tuin laten aanleggen? Zo kies je het juiste hoveniersbedrijf

Het tuinseizoen staat weer voor de deur en veel mensen zijn volop bezig om hun tuin op orde te maken zodat ze straks van het buitenleven kunnen genieten. Maar wat als je tuin niet naar je zin is en je een nieuwe tuin wilt laten aanleggen door een hoveniersbedrijf? Hoe zorg je er dan voor dat je het juiste bedrijf kiest? 

Want, zoals in elke branche het geval is, zijn er ook onder hoveniersbedrijven echte professionals en hobbyisten die het werk niet altijd naar behoren uitvoeren. In dit artikel geven we je daarom een aantal tips die je kunt gebruiken om een hoveniersbedrijf te kiezen.

Lees verder